A SERVEI ELÈCTRIC MONROC.............. JA DISPOSEM DE LES ÚLTIMES NOVETATS EN WIFI... PERQUÈ LA QUALITAT DEL SERVEI NO ÉS EL QUE TU DONES......SINÓ EL QUE EL CLIENT REP

November 20, 2017

 

Amplia la gamma unificar Enterprise System incloent l'enrutament i la seguretat per a la seva xarxa. El unificar combina característiques avançades de seguretat amb tecnologia d'enrutament d'alt rendiment en una unitat compacta i rendible. Capaç de d'utilitzar fins a 1 milió de paquets per segon, el unificació Security Gateway es pot configurar fàcilment mitjançant el intuïtiu programari de controlador d'unificació, que també gestiona els punts d'accés unificació de les xarxes sense fils.

 

 

 

 

L'innovador disseny de l'antena proporciona un llarg abast, àrea de cobertura d'enllaç simètric, i el guany d'antena de la unificació AC-LR AP es comporta millor que en un sol sentit, d'alt poder de transmissió per a la connectivitat dels clients distants El UniFi® AC LR disposa d'un sistema revolucionari Wi-Fi que combina rendiment empresarial, escalabilitat sense límits i un controlador centralitzat, té un disseny refinat i pot ser fàcilment instal·lat usant el kit de muntatge inclòs.

 

 

 

 

Aquest kit es compon d'un router primordial i 2 satèl·lits. Amplifi disposa de diferents alternatives a la venda, amb la probabilitat de comprar només el router, o satèl·lits solts, però per a un habitatge de mesura mitjana-gran aquesta resposta és potser la més recomanable. L'esbós del router primordial en manera de cub, de colors blanc, i amb la pantalla tàctil circular permet col·locar-on més t'agradi, sense haver de amagar-ho, la qual cosa és molt beneficiós per al senyal WiFi que genera. La llum blanca de la base li dóna un toc especial, encara que si no agrada es pot desactivar fàcilment.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Entradas destacadas

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Entradas recientes

February 15, 2018

January 19, 2018

December 7, 2017

November 23, 2017

November 23, 2017

November 20, 2017

Please reload

Archivo
Please reload

Buscar por tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contacta'ns

  • Facebook - Black Circle

+376 826 400

C/ Esteve Dolsa, 32 local B

AD500 Andorra la Vella 

Pàgina de Monroc Andorra creada per SC Comunicació  -