BOMBETES LED VINTAGE / FILAMENT / DECORATIVES

Les BOMBETES VINTAGE FILAMENT DE LED són un tipus de BOMBETES DECORATIVES DE VIDRE I TRANSPARENTS que integren desenes de micro LEDs en el filament de la bombeta, garantint la màxima durabilitat del producte i una alta eficiència lluminosa.

Aquests llums retro vintage són ideals per a la substitució de làmpades incandescents i de carboni, emeten una llum blanca càlida suau i agradable que ajuda a crear un ambient relaxat en qualsevol estada. Gràcies al seu elegant disseny poden ser utilitzades com ELEMENT D'IL·LUMINACIÓ DECORATIVA VINTAGE A TOTS ELS AMBIENTS DOMÈSTICS O COMERCIALS.

CONTACTE AMB NOSALTRES I L'ASSESSORAREM EL MILLOR PER A VOSTÈ

C/ ESTEVE DOLSA 32 LOCAL B

ANDORRA LA VELLA

AD500

+376826400


Entradas destacadas
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contacta'ns

+376 826 400

C/ Esteve Dolsa, 32 local B

AD500 Andorra la Vella 

  • Facebook - Black Circle

Pàgina de Monroc Andorra creada per SC Comunicació  -