BATERIES RECARREGABLES

Salicru amplia la seva gamma de productes amb el llançament al mercat de la sèrie UBT de bateries AGM recarregables. Es tracta d'acumuladors d'energia altament potents i compactes, basats en sistemes recarregables de plom-diòxid de plom.

Aquesta nova gamma de bateries UBT de Salicru inclou models amb capacitats de 7, 9, 12, 17 i 24 Ah, tots a 12 V. Són especialment òptims per a les aplicacions de Sistemes d'Alimentació Ininterrompuda SAI / UPS i altres sistemes de seguretat que requereixin d'un back-up d'energia fiable i de qualitat com a sistemes d'il·luminació d'emergència, sistemes de senyalització, comunicacions i equips elèctrics, sistemes de radiodifusió, quadres d'automatització per a ascensors, caixes registradores electròniques, ...

SOL·LICITA MÉS INFORMACIÓ

A SERVEI ELÈCTRIC MONROC

C/ ESTEVE DOLSA 32 LOCAL B

AD500 ANDORRA LA VELLA

TEL: +376826400

monroc@semonroc.com

Subministrem tant a empreses com a particulars


Entradas destacadas
Próximamente habrá aquí nuevas entradas
Sigue en contacto...
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay tags aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

Contacta'ns

+376 826 400

C/ Esteve Dolsa, 32 local B

AD500 Andorra la Vella 

  • Facebook - Black Circle

Pàgina de Monroc Andorra creada per SC Comunicació  -